Naar content

Het leven bij Almirall.

Caring. Dedicated. Dynamic. Expert. Dit zijn de bedrijfswaarden waarop onze manier van werken bij Almirall steunt. Elke waarde op zich is lovenswaardig, maar allemaal samen vermenigvuldigen ze zich exponentieel.

 

Onze waarden bepalen onze bedrijfscultuur, hoe wij ons dagelijkse werkzame leven leiden, en hoe we onze prestaties en de algemene resultaten van het bedrijf verbeteren.

We nodigen u uit om de video te bekijken, zodat u kan zien hoe het er bij Almirall aan toe gaat.

Talent stimuleren.

We hebben al onze professionele ontwikkelingsprogramma's aan onze waarden aangepast en hebben diverse initiatieven genomen om er zeker van te zijn dat elke werknemer de waarden van Almirall ontwikkelt en naleeft.

Deze initiatieven omvatten onze grootschalige campagne: Waarde(n) toevoegen, die de waarden van het bedrijf versterken, net zoals onze trainings- en talentontwikkelingsprogramma's. Naast onze Trainings programma's stimuleert ons wervingsbeleid werknemers aan om intern naar een nieuwe baan te solliciteren, voordat de vacatures extern worden gepubliceerd. Dit betekent dat een carrière bij Almirall een dynamische ervaring is, met veel ruimte voor professionele ontwikkeling.

Cultuur en diversiteit.

Almirall is sterk internationaal georiënteerd bedrijf. Wij zijn een multicultureel team, dat bestaat uit mensen met verschillende specialiteiten en achtergronden van over de hele wereld. We werken samen om een gemeenschappelijk doel te bereiken: het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen om de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Een beleid voor gelijke kansen zorgt ervoor dat iedereen op een eerlijke en gelijke manier wordt behandeld.