Naar content

Initiatieven die toegevoegde waarde hebben.

Bij Almirall zijn onze kernwaarden van kracht bij alles wat we doen. Ze zijn geïntegreerd in al onze beoordelings- (als PDP of 360º Feedback) en ontwikkelingsprogramma's.

Wij hebben diverse initiatieven ontwikkeld in het kader van deze waarden, zodat elke werknemer de waarden van Almirall kan ontwikkelen en naleven.

Toegevoegde waarde Virtuele Community.

De eerste virtuele community binnen Almirall was gericht op het bespreken over onze waarden. Een representatieve groep werknemers van al onze vestigingen kwam samen om de cultuur te bespreken die we nastreven. Ondersteund door het creëren van nieuwe ideeën, het delen van praktijkvoorbeelden en het bespreken van nieuwe manieren om de waarden in ons dagelijkse werk in te passen.

Workshop over Waarden.

Alle managers van Almirall worden begeleid, zodat ze de betekenis van elke waarde begrijpen, eigen maken en laten zien hoe de waarden tot uiting komen in onze omgang met andere mensen.

Tevens bieden we een andere workshop aan om hen te begeleiden in de wijze waarop zij de waarden binnen hun teams kunnen implementeren.

Kernwaarden Awards.

Eenmaal per jaar worden de kernwaarden awards uitgereikt, ter erkenning van de meest bijzondere werknemers. Zij zijn de ambassadeurs van onze kernwaarden.