Naar content

Waarom bij ons werken?

8 Redenen om bij Almirall te werken1. Maak het verschil.

Bij Almirall streven wij ernaar om professionele zorgverleners in staat te stellen het leven van hun patiënten te verbeteren, nu en in de toekomst. Elk geneesmiddel dat we ontwikkelen, elk product dat we op de markt brengen, elke beslissing die we nemen is hierop gebaseerd. Dus ongeacht waar in het bedrijf je werkt, je mag er zeker van zijn dat je een verschil zult maken.

2. Wetenschap.

Wetenschap zit in ons bloed, omdat wetenschap de kern van onze activiteiten is. Wij bieden innovatieve en effectieve oplossingen, waarbij we de trends volgen en altijd hoge normen hanteren. We hebben een geavanceerd portfolio en 14% van ons wereldwijde personeelsbestand is gewijd aan O&O.

3. Ontwikkeling.

We hebben een passie voor het identificeren van talent en het versterken van onze mensen om te groeien en hun potentieel ten volle te ontwikkelen.
We bieden een prestatieprogramma op basis van voortdurende feedback van de manager om sterke en open vertrouwensrelaties op te bouwen.
We bieden ook een ontwikkelingsprogramma waarin je de kans krijgt om je eigen groei en ontwikkeling binnen het bedrijf te leiden.

4. Leren.

Als een lerende organisatie met een ondernemersgeest volgt Almirall het 70/20/10-model: 70% van de vereiste kennis wordt opgedaan met praktijkervaring; 20% komt van interacties en samenwerking met collega's en mentoren; 10% komt van formele educatieve sessies of trainingen, ter plekke of digitaal. We bieden trainingen op niveau van zaken, mentoring, technologie, taal en waarden.

5. Mensen en diversiteit.

Wanneer je bij Almirall komt, maak je deel uit van een hooggekwalificeerd team van mensen van verschillende nationaliteiten, met verschillende specialiteiten, die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel. Onze mensen zijn het geheim van ons succes!

6. Cultuur.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op onze waarden: Caring, Dedicated, Dynamic en Expert. We promoten deze waarden door middel van ontwikkelingsprogramma's en initiatieven die zijn ontworpen om een aangename omgeving te creëren voor individuele vooruitgang, teamwork, integriteit en wederzijds respect. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste digitale technologieën om dynamische, collaboratieve en vloeiende interne communicatie aan te moedigen.

7. Gezondheid en welzijn.

Werkvoldoening en werk-privé-balans zijn belangrijk voor Almirall. Voor alle kantoorrollen bieden we variabele werktijden waarmee je je professionele en persoonlijke leven kunt harmoniseren. Daarnaast promoten we gezondheid en gezondheidszorg met specifieke programma's.

8. Voordelen & beloningen.

Ons totale pakket van voordelen en beloningen is ontworpen om aan de behoeften van ons team te voldoen. Het bedrijf beoordeelt regelmatig de uitkeringsprogramma's om ervoor te zorgen dat iedereen de voordelen ontvangt die zij waarderen. Een reeks verschillende opties beantwoordt aan de specifieke behoeften van individuen en gezinnen.