Naar content

Waarom bij ons werken?

8 Redenen om bij Almirall te werken
1. Bijdragen.

Bij Almirall zult u het verschil maken. Omdat het ons doel is de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Elk geneesmiddel dat we ontwikkelen, elk product dat we op de markt brengen en elk besluit dat wij nemen is hierop gericht. Dit betekent dat u, ongeacht de afdeling waar u werkt, oplossingen zult vinden voor het welzijn van mensen.

2. Innoveren.

Innovatie zit in ons bloed. Het is een van onze waarden en bepaalt onze manier van werken. Wij geloven dat we, met een kleine bijdrage aan innovatie van ons allemaal, grote successen voor Almirall kunnen behalen. Bovendien staat innovatie bij ons voorop. Wij hebben een uitmuntende portfolio en 14% van ons wereldwijde personeel houdt zich bezig met R&D.

3. Ontwikkelen.

Wij bieden u een dynamische en uitdagende omgeving, in een organisatie die door teamwork groeit en zich ontwikkelt. U krijgt bij ons de mogelijkheid om uw carrière op internationaal niveau uit te breiden. Onze cultuur om continu kennis te vergaren, is gebaseerd op onze forse investering in trainingen. Wij erkennen niet alleen talent; wij helpen het ook ontwikkelen.

4. Groeien.

Almirall breidt zich internationaal uit. Door bij ons te komen werken kunt u uw carrière kansen vergroten en een belangrijke rol spelen in het vorm geven van de toekomst van het bedrijf. U krijgt de mogelijkheid om aan een grote verscheidenheid van projecten deel te nemen, die u constant nieuwe uitdagingen en ervaringen zullen bieden. Dit alles maakt Almirall tot een perfecte plek om een langdurige carrière op te bouwen.

5. Leren.

Bij Almirall zult u continu kennis vergaren en vaardigheden opdoen. Wij willen graag talent ontdekken en wij zorgen ervoor dat onze werknemers al hun kwaliteiten kunnen benutten.

6. Arbeidsvoorwaarden.

Onze compensatieprogramma's stimuleren een cultuur van leveren van grote prestaties. Salarisschalen zijn gebaseerd op de standaardnormen in de farmaceutische industrie en de prestaties van alle medewerkers. Om concurrerend te zijn analyseren wij bij Almirall voortdurend salarisgegevens van de farmaceutische industrie en we bieden aantrekkelijke sociale voordelen, in alle landen waar we actief zijn.

7. Mensen en diversiteit.

Als u bij Almirall komt werken, maakt u deel uit van een hooggekwalificeerd team dat bestaat uit mensen met verschillende nationaliteiten, met verschillende specialiteiten, die samenwerken aan hetzelfde doel. Onze mensen zijn het geheim van ons succes!

8. Onze cultuur.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op onze waarden: attent, toegewijd, dynamisch en deskundig. Wij dragen deze waarden uit via een aantal ontwikkelingsprogramma's, initiatieven en communicatiecampagnes om een aangename omgeving te creëren van individuele bevordering, teamwork, integriteit en wederzijds respect.