Naar content

Persmap.

Almirall is een internationaal bedrijf dat in Barcelona is gevestigd en dat zich toelegt op het verstrekken van waardevolle geneesmiddelen via zijn O&O, overeenkomsten en samenwerkingsverbanden. Ons werk omvat de volledige waardeketen van geneesmiddelen. Dankzij onze geconsolideerde winstgevende groei kunnen wij onze talent en inspanningen toewijden op specialisatiegebieden en in het bijzonder om verder te groeien als toonaangevend dermatologisch bedrijf. Onze grootte laat ons toe om vlug en flexibel te zijn, zodat wij ons doel kunnen verwezenlijken om onze innovatieve producten aan te bieden daar waar ze nodig zijn.

Almirall omvat het geheel medicinale waardeketen om een diverse en dynamische portefeuille leveren van merkproducten, opgebouwd uit eigen R&D en gelicentieerde geneesmiddelen. Deze medicijnen zorgen voor winstgevende groei. Wij zijn daardoor in staat om te herinvesteren in innovatie om de vicieuze cirkel die het bedrijf drijft te voltooien.

 •  

  Onderzoek

 •  

  Ontwkkeling

 •  

  Formele
  Goedkeuring

 •  

  Productie
  En marketing

 •  

  Geneesmiddelen
  -bewaking

 

Almirall's productportfolio wordt verkocht via 13 dochterondernemingen actief in 21 landen in Europa, maar ook in de VS, en door middel van overeenkomsten met strategische partners in meer dan 70 landen over de vijf continenten.

 

Daarnaast zijn de volgende hoge resolutie afbeeldingen van
onze werkcentra beschikbaar voor download.