Naar content

Partnering en samenwerking.

Elke dag worden er overal ter wereld nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen gedaan. Naast haar eigen R&D-programma kent Almirall partnerverbanden met commerciële en niet-commerciële organisaties. Ook werkt Almirall wereldwijd samen met academische onderzoeksteams en biotechnologische bedrijven. Daarmee wil Almirall een netwerk opbouwen, voor het uitwisselen van kennis en het stimuleren van innovatie, ten gunste van de maatschappij.

 

Wij stimuleren ook netwerken voor kennisoverdracht met non-profit instellingen en onderzoeksgroepen. Dit stelt ons in staat om nieuwe onderzoeksprogramma's te realiseren, die inspelen op de huidige behoeften van de maatschappij. Bovendien hebben wij toegang tot de nieuwste technologie, waardoor nieuwe geneesmiddelen sneller vastgesteld kunnen worden.

Het promoten van innovatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat O&O essentieel is voor het succes van Almirall op lange termijn. Als onderdeel van onze O&O-strategie, streven we ernaar om creatieve geesten bij elkaar te brengen en samen te werken met deskundigen over de hele wereld om innovatieve oplossingen te vinden voor de gezondheid van de huid.

Met dit in het achterhoofd hebben we AlmirallShare gecreëerd, ons open innovatieplatform, als een toonaangevend programma waar Wetenschap en creativiteit hand in hand gaan om kennis, inspanningen, motivatie en hulpbronnen te delen.

Sluit u bij ons aan op sharedinnovation.almirall.com

Publiek en private partnerverbanden.

Onderzoekswetenschappers van Almirall hebben een breed netwerk van externe partnerverbanden opgezet met publieke en private organisaties in Europa en de Verenigde Staten:

  • Universiteiten van Barcelona, Valencia, Santiago de Compostela en Pompeu Fabra (Spanje)
  • Instituut voor Materiaalwetenschappen (ICMAB), Centrum voor Genomische Regeling (CRG) en Instituut voor Biomedisch Onderzoek (IRB) (Spanje)
  • Klinisch ziekenhuis van Barcelona (Spanje)
  • UCD Charles Institute of Dermatology (Ierland)
  • Universiteit van Lübeck (Duitsland)
  • Universiteit van Bath (VK)
  • Proteros en Evotec (Duitsland)
  • Mercachem (Nederland)
  • Nuevolution (Denemarken)

We leveren ook een bijdrage aan diverse publiek-private consortia, zoals Mulit2Hycat en Intensified by Design (IbD), onze huidige Horizon 2020-projecten.