Naar content

R&D in belangrijke therapeutische aandachtsgebieden.

Wetenschappers bij Almirall werken aan oplossingen voor belangrijke therapeutische aandachtsgebieden. Zij werken aan nieuwe behandelingen op het gebied van dermatologie en willen ook een belangrijke bijdrage leveren aan de aandachtsgebieden gastroenterologie en pijn.

$ImageAlt.data

Onze biologen en chemici passen de meest geavanceerde technologieën toe om onderliggende ziektemechanismen te begrijpen. Met deze kennis ontwerpen en ontwikkelen zij veilige en doeltreffende geneesmiddelen die zorgprofessionals meer behandelingsopties bieden. Hun inspanningen hebben geleid tot geneesmiddelen die door patiënten in meer dan 70 landen worden gebruikt.

Resultaten van onze gepatenteerde R&D.

Almirall investeerde 12.9% van zijn nettoinkomen in O&O in 2016.

Meer dan 270 professionals werken aan O&O.

Almirall heeft drie O&O Centra in Europa.

Almirall Centres
Almirall heeft meer dan 270 gekwalificeerde professionals die in O&O werken in drie centra in Spanje, Zwitserland en Duitland.
 

 

O&O centra in Sant Feliu de Llobregat (Barcelona, Spanje)

Almirall hoofdkantoren vlaggenschip O&O centrum

Almirall voert de meeste van zijn O&O-activiteiten uit in zijn faciliteit in Sant Feliu de Llobregat (net buiten Barcelona), dat werd geopend in 2006. Ons vlaggenschap O&O-centrum met een oppervlakte van meer dan 27,500m2, is uitgerust met de meest geavanceerde technologie en maakt gebruik van uiterst gekwalificeerde professionals die alle disciplines beslaan die betrokken zijn bij de uitvoering van het onderzoek en de ontwikkeling van een nieuw geneesmiddel. Naast dit centrum beschikt Almirall ook over een chemische fabriek in Sant Andreu de la Barca (ook in de streek van Barcelona). Dit centrum levert ook de actieve bestanddelen die nodig zijn voor toxicologische, pre-klinische en klinische studies.

 

Almirall Centre in Reinbek (Duitsland)

Overgenomen door Almirall van Hermal in 2007, is gevestigd aan de rand van Hamburg en heeft een totaal oppervlak van 21.000m2. In deze faciliteit werken Almirall deskundigen aan ontwikkelingsprogramma's om nieuwe formuleringen te vinden voor de behandeling van huidziektes. Het centrum werkt al meer dan 60 jaar in dit domein en is zodoende een toonaangevend dermatologisch centrum in Europa geworden.

Almirall O&O vestiging in Lugano (Zwitserland): Polichem

Het bedrijf, met O&O gevestigd in Lugano, werd overgenomen in 2016. De kernactiviteiten van Polichem concentreren zich op dermatologie en dermocosmetica, gynaecologie en ademhaling. Polichem bevat een breed portfolio van patenten die in veel landen over de hele wereld worden toegekend, inclusief de VS, waar originele formuleringen en farmaceutische technologieën worden behandeld, toepasselijk over een breed aantal therapeutische gebieden. Na een vooruitziende visie is Polichem in het bezit van innovatieve patentbeschermde ontwikkelingsprojecten in uiteenlopende medische toepassingen met een bijzondere focus op specifieke huidaandoeningen.