Naar content
$ImageAlt.data

Het delen van kennis.

Effectieve oplossingen voor gezondheidszorg beginnen met kennis over de klinische praktijk. Zorgprofessionals lopen hierin voorop. Almirall erkent de waarde van hun praktijkervaring en wil hiervan leren door intensieve relaties met hen te onderhouden. Dit directe contact geeft ons een nauwkeurig inzicht in hun unieke behoeften.

Als gevolg hiervan kunnen we farmaceutische oplossingen onderzoeken en ontwikkelen gebaseerd op werkelijke behoeften van patiënten. Bovendien zorgen we ervoor dat de resultaten van onze klinische onderzoeken publiekelijk gedeeld worden, overeenkomstig ons wereldwijde transparantiebeleid.

Naast R&D willen wij de vaardigheden van zorgprofessionals versterken. Daartoe organiseren en sponsoren wij cursussen, conferenties en medische bijeenkomsten, voor elk van onze strategische therapeutische aandachtsgebieden. Tevens worden de resultaten van de klinische onderzoeken en regelmatig gepubliceerd in peer-reviewed vakbladen.

Onze kennisuitwisseling met de medische gemeenschap leidt ook tot samenwerkingsprojecten. Samen met academische instellingen, ziekenhuizen en wetenschappelijke verenigingen werken we aan bewustwording van ziekten.